Klassidor‎ > ‎Klass 7-9‎ > ‎Klass 9C‎ > ‎Information 7C‎ > ‎

Elevens val och avslutning

skickad 5 dec. 2014 06:52 av Okänd användare
Vid det här laget har alla koll på läxkalendern och provkalendern, så vi behöver inte skriva läxorna här i nyheterna längre. Bra!

Nu är det snart dags för julavslutningen. Den kan du läsa mer om i det här nyhetsbrevet. Innan avslutningen kommer vi ha fyra dagar med elevens val.

Måndag 15 december till torsdag 18 december börjar ni klockan 09:00 och slutar 14:00 varje dag. Ni kommer äta lunch som vanligt. På förmiddagarna arbetar vi med att ta igen sådant som ni missat i kemi, matematik, svenska, engelska och så vidare, så se till att ha med er ert material. Om du inte har något att ta igen, ta med dig en bok att läsa eller annat att pyssla med. Vi tar närvaro som vanligt.

På eftermiddagarna kommer vi hitta på olika aktiviteter tillsammans med hela klassen. En av dagarna kommer ni också få städa era skåp, städa bort klotter och liknande.

Om man är intresserad finns det möjlighet att ha slöjd eller vara med i kör under elevens val-dagarna. Prata med mig eller Maryam om det!