Information till elever och vårdnadshavare på Augustenborgsskolan och Rosenholmsskolan

skickad 3 dec. 2015 01:47 av Elsa Hansen
Hej på er allesammans!
Som många av er vet närmar jag mig pensionsåldern. Jag bestämde mig i påskas för att det var dags att lämna över rodret för Augustenborgsskolan och Rosenholmsskolan till en ny förmåga. Jag ville ha en bra avslutning och uppstart det här året för att min chef sedan i lugn och ro skulle kunna hitta en efterträdare. Nu är det arbetet klart. Det blir Ulrika Prössel-Eriksson som blir rektor för skolorna. Hon tillträder sin tjänst vid årsskiftet.
Jag är stolt över våra elever och personal och det görs ett mycket gott arbete på skolorna - jag vet att det goda arbetet fortsätter.
Vi är gäster i varandras liv, det gäller att göra det bästa vi kan av den tid vi har tillsammans. Jag är tacksam för min tid här och har varje dag kommit till mitt arbete med positiva förväntningar.
Därför tackar jag er alla, elever och vårdnadshavare, för dessa 5 år. Jag har lärt mig mycket och fått uppleva så oändligt mycket som jag kommer att bära med mig med tacksamhetskänsla och glädje.
Jag önskar er alla allt det bästa!
Elsa Hansen