Klass 6A på Augustenborgsskolan

skickad 5 okt. 2015 03:37 av ABGR Admin

Klass 6a på Augustenborgsskolan uppträdde igår kväll på Moriskan inför cirka 150 personer tillhörande Region Skånes Kunskapscentrum för barnhälsovård. Här satt läkare, doktorer, sjuksystrar, psykologer, kuratorer m.fl. och  intog en måltid samtidigt som de fick toppunderhållning.

Det hela var ett beställningsjobb som tack vare Marie Larsdotters goda anseende och rykte föll på just Augustenborgsskolan. Att det var klass 6a som fick uppträda var att de kunde Doreen Månssons fantastiska  repertoar sedan tidigare.

Så igår stod de på scenen och underhöll alla dessa prominenta gäster och som det gjorde det. Efter sista numret reste sig publiken och gav en rungande stående ovation. De fick till och med göra ett extranummer där publiken sjöng med i ”Det här är ditt land, det här är mitt land”….

Snacka om klockren PR för Augustenborgsskolan. Tack Marie och tack alla elever i 6a. Ni var helt suveräna.

En stolt mentor//Joakim