Med anledningen av händelse i Trollhättan

skickad 22 okt. 2015 11:22 av ABGR Admin

Hej !

På våra skolor, Augustenborg och Rosenholm, är vi alla djupt berörda över den fruktansvärda händelsen på Kronans skola i Trollhättan.

Vi känner med alla på Kronans skola och känner ett starkt medlidande med de drabbade och alla andra på skolan; elever och föräldrar och personal.

Detta hade kunnat hända på andra skolor, även vår skola – det är vi medvetna om.

Det handlar om ett vansinnesdåd som drabbat oskyldiga människor.

För våra elever/era barn vill vi jobba på att lägga det hela på en hanterbar nivå  - vi kommer att göra vårt bästa men detta är svårt så vi får hjälpas åt.

Det är ofattbart - det som hänt!

Vi mobiliserar vår beredskap och vi kommer att göra allt vi kan för att stötta era barn – våra elever.

Vi stannar inte där, vi har redan en handlingsplan för hot och våld. Men vi ska jobba vidare – internt med att jobba med vår nuvarande handlingsplan och i Malmö stads Grundskoleförvaltning via en utbildning som är planerad för skolans personal.

Det viktiga är nu att vi samarbetar och tillsammans skapar trygghet – att vi är där för våra elever och ni för era barn - - ni föräldrar  är minst sagt superviktiga. Det är ni som vet bäst hur era barn tänker och funderarar.

Vi på Ab och Rh vill göra vårt bästa – tillsammans med er.

Personal på Augustenborg/Rosenholm

Alla personalkategorier