Skolval 2018

skickad 6 sep. 2018 23:37 av Dorela Bölezek   [ uppdaterad 7 sep. 2018 00:43 ]

Tisdagen den 4/9 genomförde eleverna på Augustenborgsskolan ett riksdagsval. Såhär skriver eleverna som organiserade skolvalet 2018:

Hej alla.

Tack så jättemycket till ALLA ER som kom och ställde upp i skolvalet. Det har varit så kul att jobba med det och se att det faktiskt var många fler än vi som tyckte att detta var intressant.  Vi tycker att det är viktigt att man gör sin röst hörd så vi tillsammans kan bidra till ett bättre samhälle. Vi kanske fortfarande är för små för att rösta i det riktiga valet men vi är aldrig för små för att kunna påverka. Det var så spännande att diskutera olika saker med de olika eleverna speciellt med de från högstadiet som vi alltid tyckt vart läskiga, men det var dem faktiskt inte. De var snälla mot oss. Tack för en härlig demokratisk förmiddag.

4:orna och 9B