Viktig information kring föräldramöte och Infomentor 180122

skickad 8 jan. 2018 06:11 av ABGR Admin

Vi fortsätter att utveckla våra skolor mot allt högre kvalitet och nu är det dags att ta ett viktigt steg mot ännu bättre studieresultat för våra elever.

Vi kommer att införa ett internetbaserat system – InfoMentor – som gör det möjligt för alla föräldrar och elever att följa planeringen och kunskapsutvecklingen.

För att få tillgång till detta behöver du som vårdnadshavare komma på detta informationsmöte för att få information och ta emot inloggningsuppgifterna.

Föräldramötet består av två delar – dels informationen om InfoMentor och dels ett klassmöte.

Möte, tid och plats (skriv ut pdf)

Årskurs F-2

Augustenborgsgårdens aula kl 17:30, InfoMentor.

Därefter föräldramöte i resp klass. Rosenholmsskolans klasser har sina möten i rytmik-bild- resp Tx-slöjdsalen enligt klasslärarnas anvisningar.

Årskurs 3-5

Augustenborgsgårdens aula kl 18:00, InfoMentor.

Därefter föräldramöte i resp klass. Rosenholmsskolans klass 3c är i Rytmiksalen.

Årskurs 6-9

Föräldramöte i resp klassrum enligt anvisningar från mentorerna kl 18:00.

Augustenborgsgårdens aula kl 18:45, InfoMentor.

Tolk på arabiska och somaliska kommer att vara på plats i aulan.